RizVN Login
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
 • Εκθέσεις

  Το Επιμελητήριο ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και την Τουρκία στη διάρκεια του έτους. Επιπλέον, κατά περίπτωση, εαν μέλος του Επιμελητηρίου προτίθεται να παρακολουθήσει κάποια από τις εκθέσεις στην Τουρκία, το Επιμελητήριο δύναται να του εξασφαλίσει τη δωρεών διαμονή, καθώς και τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το συνεδριακό χώρο.

 • seminar

  Εκδηλώσεις

  Εκδήλωση με θέμα: «DoingBusinessinTurkey»,
  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 και ώρα 17:00 στο ΤΗΕ ΜΕΤ ΗΟΤΕL(26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη)
  .
  Περισσότερα

  Στα πλαίσια της 16ης Διεθνής Έκθεσης Αλεξανδρούπολης Alexpo 2014 που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2014, το Ελληνο-Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της Βορείου Ελλάδος, συνδιοργανώνουν στις 21-22 Ιουνίου 2014 Β2Β συναντήσεις με Τούρκικες επιχειρήσεις.
  Περισσότερα
 • promotion

  Προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών

  Το  Επιμελητήριο παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τον ιστότοπο και το Newsletter του Επιμελητηρίου.

 • network-marketing

  Δυνατότητα δικτύωσης μελών

  Το Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του μέσα από όλες τις δράσεις του να επωφελούνται διευρύνοντας τον δίκτυο των επαγγελματικών επαφών τους και κατ' επέκταση αυξάνοντας τις δυνατότητες τους για συνεργασίες.

 • Icon 06 Το Επιμελητήριο προωθεί αποκλειστικά αιτήματα, ζητήσεις και προσφορές που λαμβάνει από τα μέλη του σε αρμόδιους ανάλογους φορείς με τους οποίους συνεργάζεται στην Τουρκία, έτσι ώστε να παρέχονται στα μέλη όσο το δυνατό εγκυρότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό που αναζητούν και εξασφαλίζοντας τους, μέσα από τη δημοσίευση των ζητήσεων και των προσφορών τους, εμπορικούς συνεργάτες. Επιπλέον, το Επιμελητήριο δέχεται και προωθεί από συνεργαζόμενους φορείς της Τουρκίας αιτήματα, προσφορές και ζητήσεις τα οποία κοινοποιεί αποκλειστικά στα μέλη του, ενισχύοντας τις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και την εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών του.
 • PH00400 Το Ελληνο- Τουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος διοργανώνει επιχειρηματικές αποστολές εξασφαλίζοντας στα μέλη του B2B συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων από την Τουρκία. Επιπροσθέτως, πέρα από εξερχόμενες αποστολές το Επιμελητήριο υποδέχεται επιχειρηματικές αποστολές από την Τουρκία.

THY logo

     georgoulias logo   bisa logo1 acibadem-hospital-group LOGO TITAN logo-domotel-hotels-greece11

  

Τελευταία Νέα

 • Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Έναρξη του προγράμματος διευκόλυνσης Visa από Τουρκία

  Την άμεση έναρξη του Πιλοτικού Προγράμματος διευκόλυνσης της διαδικασίας χορήγησης θεωρήσεων (Visa Schengen) σε υπηκόους τρίτων χωρών προερχόμενους από την Τουρκία για τουρισμό ζήτησε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου μέσω της επιστολή της για  το διάστημα (από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο).
  Περισσότερα
 • Οι εταιρείες, οι συναντήσεις, οι οικονομικές προοπτικές του ταξιδιού Τσίπρα στη Σμύρνη

  Πέρα από τις συμφωνίες σύνδεσης των λιμανιών Θεσσαλονίκης - Σμύρνης, την κατασκευή υπερταχείας σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει την Ηγουμενίτσα με την Κωνσταντινούπολη, την έναρξη αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας - Άγκυρας, την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στο Έβρο και την κατασκευή δεύτερης γέφυρας στους Κήπους, τη συμφωνία ΑΠΕ - Ανατολού, ΕΡΤ - τουρκικής ραδιοφωνίας και τη συμφωνία τουριστικής συνεργασίας, το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη Σμύρνη για το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας είχε και "ιδιωτικό" επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

  Περισσότερα

 • Σύνδεση Θεσσαλονίκης - Μυτιλήνης - Σμύρνης από HSW

  Ολο και πιο κοντά στην έναρξη βρίσκεται το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Σμύρνη, που επιθυμεί να εγκαινιάσει το φετινό καλοκαίρι η Hellenic Seaways (HSW).
  Περισσότερα
 • Έγινε το πρώτο βήμα για τη σύνδεση Σμύρνης - Θεσσαλονίκης

  Με μια «προίκα» 40.000 φορτηγών, που θα διακινούνται μέσω της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σμύρνης με τη Θεσσαλονίκη, αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον και άρα και οικονομικό κίνητρο ο θαλάσσιος αυτός... δρόμος από την τουρκική μεγαλούπολη στη βόρειο Ελλάδα και μέσω αυτής στην Ευρώπη.
  Περισσότερα
 • Ο τουρκικός όμιλος ζαχαροπλαστείων MADO έρχεται στη Θεσσαλονίκη

  Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφεζαχαροπλαστείων της Τουρκίας, με ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει να εξαπλώσει το όνομα Mado σε Ελλάδα και Βαλκάνια.
  Περισσότερα

 • ΔΕΘ-Helexpo: Μνημόνιο συνεργασίας με τουρκική Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου

  Στόχος του μνημονίου είναι να ενισχυθεί η συνεργασία και το διμερές εμπόριο μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, μέσω των πρωτοβουλιών των δύο φορέων. 
  Περισσότερα
 • Μεγάλη τουρκική αποστολή από τη Σμύρνη, στη Θεσσαλονίκη.

  Μεγάλη τουρκική αποστολή από τη Σμύρνη, αύριο στη Θεσσαλονίκη. Πρωτόκολλο συνεργασίας της ΔΕΘ- Helexpo με την Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου.
  Περισσότερα
 • «Έτος Ελλάδας» χαρακτήρισαν το 2016 οι εξαγωγείς του Αιγαίου και το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος

  «Έτος Ελλάδας» ανακηρύσσουν το 2016, η Ένωση Εξαγωγέων Αιγαίου σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος.
  Περισσότερα
 • Συγκοινωνιακός κόμβος μεταξύ δύσης και ανατολής

  Το φιλόδοξο σχέδιο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου να μετατρέψει τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο σε συγκοινωνιακούς κόμβους ανάμεσα στην Τουρκία και την ηπειρωτική Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση...


  Πηγή: www.voria.gr 
  Περισσότερα
 • Σε «παράδεισο» αισθητικών επεμβάσεων εξελίσσεται η Τουρκία

  Μάλιστα η γειτονική χώρα πρωτοπορεί όχι μόνο στις αισθητικές αλλά και στις επανορθωτικές επεμβάσεις καθώς ήδη από το 2012 έχουν γίνει πέντε επιτυχείς μεταμοσχεύσεις προσώπου και άλλες τόσες μεταμοσχεύσεις άκρων.
  Περισσότερα

 • Αύξηση 11,38% στις ελληνικές εξαγωγές προς την Τουρκία

  Αύξηση της τάξης του 11,38% σημείωσαν οι ελληνικές εξαγωγές προς την Τουρκία, κατά τη διάρκεια του επταμήνου του 2015, με τη συνολική τους αξία να ανέρχεται στα 423,64 εκατ. ευρώ.
  Περισσότερα

 • Η Τουρκία έκτη παγκοσμίως στις εξαγωγές κλωστοϋφαντουργικών

  Η Τουρκία πήρε παγκοσμίως την έκτη θέση ως μεγαλύτερος εξαγωγέας  κλωστοϋφαντουργικών και μόδας, στον κόσμο, κάνοντας περίπου το 4 τοις εκατό των εξαγωγών αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο το 2014.

  Περισσότερα
 • Τουρκικοί όμιλοι κοντά σε επενδύσεις στον ελληνικό κλάδο υγείας

  Ο ελληνικός κλάδος υπηρεσιών υγείας και μεγάλα νοσηλευτήρια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον τουρκικών ομίλων του κλάδου. Πιθανές μετοχικές συνεργασίες ή αυτόνομες αναπτύξεις.
  Περισσότερα

Επερχόμενες Εκδηλώσεις